Pyszny przepis

Domowa maca przepis

Domowa maca przepis

Domowa maca przepis

Maca to tradycyjne żydowskie pieczywo chrupkie z charakterystycznymi pęknięciami. Świetnie smakuje na sucho jak i z dodatkami. Z powodzeniem może zastąpić zwykły chleb. Wypróbuj maca przepis i przekonaj się o walorach smakowych tego pieczywa.

Print Friendly

Ocena przepisu

  • (0 /5)
  • (0 Ocen)

Podobne przepisy

Przeczytaj poprzedni wpis:
lemoniada przepis
Jabłkowa lemoniada przepis

Jabłkowa lemoniada przepis bardzo stary i użyty mnóstwo razy. Świeża lemoniada z polskich jabłek świetnie ugasi pragnienie w letnie dni....

ciasteczka z kawałkami czekolady
Przepis na ciasteczka z kawałkami czekolady

Pyszne, kruche ciastka nadziewane czekoladą? Mając nasz przepis na ciasteczka upieczesz smaczny deser, którym zachwycą się nawet najbardziej wymagające łasuchy....

Zamknij