Pyszny przepis

Przepis na tatar z łososia wędzonego

Przepis na tatar z łososia wędzonego

Przepis na tatar z łososia wędzonego

Tatar to kontrowersyjne danie, mające swoich zwolenników i przeciwników. Bez względu na to, do której grupy należysz, wypróbuj nasz przepis na tatara z łososia. Wykwintne i jednocześnie bardzo proste danie smakuje świetnie. Jestem wielką fanką łososia i mogłabym jeść go praktycznie pod każdą postacią. Tatar z łososia robi furorę na imprezach (sprawdzałam!) i nawet osoby, które nie znoszą tatara tradycyjnego, dały się namówić. Bo jednak łosoś to nie to samo, co surowe mięso. Do rybnego tatara możesz dodać ogórki kiszone, grzybki marynowane i kapary (czyli standardowe składniki zwykłego tatara), jednak mi szkoda neutralizować smak łososia. Wole go więc tylko w asyście cebulki. Sprawdź, jaką wersję preferujesz sam.

Print Friendly, PDF & Email

Ocena przepisu

  • (0 /5)
  • (0 Ocen)

Podobne przepisy