Pyszny przepis

Ajerkoniak przepis na domowy likier

ajerkoniak przepis

Ajerkoniak przepis na domowy likier

Ajerkoniak przepis umożliwi przygotowanie domowego likieru na bazie jajek. Delikatny i kremowy likier to smaczny i bardzo słodki deser idealny dla pełnoletnich 🙂 Można go też dodawać do ciast i deserów, nada im słodki smak wzmocniony procentami. Nie przestraszcie się, kiedy likier początkowo będzie za rzadki – ajerkoniak zgęstnieje w lodówce.

Print Friendly, PDF & Email

Ocena przepisu

  • (5 /5)
  • (2 Ocen)

Podobne przepisy

Przeczytaj poprzedni wpis:
lemoniada przepis
Jabłkowa lemoniada przepis

Jabłkowa lemoniada przepis bardzo stary i użyty mnóstwo razy. Świeża lemoniada z polskich jabłek świetnie ugasi pragnienie w letnie dni....

ciasteczka z kawałkami czekolady
Przepis na ciasteczka z kawałkami czekolady

Pyszne, kruche ciastka nadziewane czekoladą? Mając nasz przepis na ciasteczka upieczesz smaczny deser, którym zachwycą się nawet najbardziej wymagające łasuchy....

Zamknij